Cine suntem

Brand

Brand național

Încă de la începutul existenței noastre ca societate comercială, cu activitate de producere și comercializare a puilor de o zi, ne-am propus să devenim un brand cunoscut la nivel național și nu numai, care să vina în întâmpinarea micilor crescătorii de tip rural și semiindustrial. De aici și până la a fi cunoscuti ca “AVICOLA BUCOVINA”, nu a mai fost decât un pas.

 

Know-How

Tehnologie

Stația de incubație este situată în comuna Șcheia, la trei km de municipiul Suceava și își propune să ofere un produs 100% românesc folosind tehnologie, know-how și materie primă din Italia și Franța. Stația funcționează într-o hală de producție nouă, care asigură realizarea unor parametri de producție (temperatură, umiditate, ventilație, noxe) conform normativelor în vigoare.

 

Varietate

Vânzări

Înafara puilor eclozați în incubatoarele proprii, firma noastră comercializează majoritatea speciilor avicole, având colaborări îndelungate cu cele mai importante stații de incubație din Europa.

 

Autorizat

Transport

Transportul puilor către clienți se efectuează de către personal specializat, folosind mijloace auto autorizate/înregistrate sanitar-veterinar. Aceste mijloace auto sunt complet echipate cu sisteme moderne ce asigură puilor niveluri optime de temperatură, umiditate și ventilație.